Avtal skrivet med Vaktel Förlag!

May 1, 2017

Glad idag! 
Precis skrivit på avtal för barnboken :
"Novalie Hjärta Sara" med Vaktel Förlag! 
Det var glädjande nog inte mindre än fyra förlag som var intresserade av boken.

Till sist valde jag Vaktel Förlag på grund av personliga värderingar om bland annat allas lika värde och solidaritet med andra människor, som jag tycker att Vaktel Förlag också tydligt har som sin förlagsprofil och delatr med mig.

Nu ska illustratör väljas och bokmanus bearbetas till perfektion innan den kommer ut naturligtvis, så det tar ju ett tag innan boken kommer finnas att köpa, men så glad att jag vågat ta steget ut även med mina barnboksmanus!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

March 26, 2019