top of page

Avtal skrivet med Vaktel Förlag!

Glad idag! Precis skrivit på avtal för barnboken : "Novalie Hjärta Sara" med Vaktel Förlag! Det var glädjande nog inte mindre än fyra förlag som var intresserade av boken.

Till sist valde jag Vaktel Förlag på grund av personliga värderingar om bland annat allas lika värde och solidaritet med andra människor, som jag tycker att Vaktel Förlag också tydligt har som sin förlagsprofil och delatr med mig.

Nu ska illustratör väljas och bokmanus bearbetas till perfektion innan den kommer ut naturligtvis, så det tar ju ett tag innan boken kommer finnas att köpa, men så glad att jag vågat ta steget ut även med mina barnboksmanus!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square