top of page

Helt Färdig i Skallen!

"Färdig i skallen!"

Jag jobbar just nu intensivt med 2 saker: Skriva klart och finslipa barnbokmanuset och skriva text till en supervacker countrylåt som Carina Malmen gjort musiken till.

Vi hade precis en liten chatt om låten inför vår jobbsession via telefon imorgon, då det är en tight deadline för att bli klar med texten så hon kan spela in den till sista maj.

.

Jag har redan skrivit ett första utkast till låten som är mer en poptext så nu ska den arbetas till en superbra countrytext, men jag har inte haft tid att sitta ner idag och göra det ännu, så min kommentar till Carina på chatten var :

" Jag håller på med berättelsen i låten, jag är helt färdig i skallen!"

Vi skrattade sedan båda två gott åt mig när jag såg vad jag hade skrivit! Färdig i skallen! Ja , just nu är jag det både bildligt och bokstavligt talat så nu ska jag ta en välbehövlig paus i skrivande och jobb! :D

Ps. Carina arrangerar även Erikas Sångskola under Dansbandsveckan i Malung. Ska du dit tycker jag absolut att du ska ta chansen att få sjunga tillsammans med Erika som är sångerska i Drifters!

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square