top of page

Yvette Lissman sammanställer en antologi med berättelser från #metoo-vågen på sociala medier


FRIA TIDNINGEN ”Vad händer när hashtaggen slutat trenda?” PUBLICERAD: TISDAG 24 OKTOBER 2017, 16:20


På sociala medier har hashtaggen #metoo fört med sig en våg av berättelser om sexuella övergrepp. Nu ska journalisten Yvette Lissman samla dem i en antologi. INRIKES METOO Yvette Lissman har fullt upp, berättar hon när Fria Tidningen ringer. Breven flödar in sedan hon förra veckan började efterlysa berättelser från personer som utsatts för sexuella övergrepp. – Det började med att jag satte #metoo på min egen Facebookvägg, utan att skriva om mina egna erfarenheter. Jag tyckte att det kändes viktigt att göra, utan att blotta mig för mycket. Men sedan började mitt flöde fyllas med de här historierna.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg